12 hetes Párkapcsolat-regeneráló csomag

Coaching bérlet: jogvédett IFC-licence alapján

RELATIONSHIP POWER PROGRAM

12 hetes párkapcsolat-regeneráló csomaggal (coaching bérlet) készültünk a valódi változás és megújulás mellett elkötelezett párok számára.

12 hetes párkapcsolatregeneráló csomag, coaching bérlet

Képzett szakembereinkkel, védett programunkkal állítsa helyre az egyensúlyát és érezze sokkal jobban magát. Mert Ön ezt egészen biztosan megérdemli.

Relationship Power Program

Azt mondják, és ezt mint tényt, igazolta is a tudomány, hogy amit elég sokáig csinálunk, szokásunkká (heurisztikánkká) válik. Úgy igaz! Mennyi kiváló szoftver fut az Ön számítógépén? Milyen nagy segítséget is jelentenek! Ők a segítő paneljeink, bevált megoldásaink, kedvenc rutinjaink.

Szóval, mi van akkor, ha elavul az operációs rendszer? Ha vírus kerül az eszközünkre? Ha a jól bevált szoftvereink frissülnek és új verziót telepítünk, ami sehogy se áll kézre? Az addig barátságos dolgaink ellenünk fordulnak: a megszokásaink kellemetlen korlátokká alakulnak.

Ez egy állandó és természetes folyamat.

A párkapcsolat elején, amikor még nem ismerjük a másikat, jól működnek a társadalmilag előregyártott programok: járjunk együtt, vegyünk eljegyzési gyűrűt, szervezzünk esküvőt, vállaljunk gyereket. Egyszer csak nincs több ötlet, elfogynak az általános tervek.

A közös életünkben jobban megismerjük a szereplőket, speciális élethelyzetek alakulnak ki, emiatt nekünk szóló, testre szabott életprogramokra lenne szükségünk.

Nem az a kérdés, ki a hibás, honnan származnak a sorvezetőink, a választ nem a múltban kell keresnünk!

A tanácsadó, egy hasonlattal élve, olyan szoftverfejlesztő és rendszergazda egyben, akinek segítségével új programokat tervezünk, telepítünk és megtanuljuk azok professzionális használatát.

Találjuk fel újra a párkapcsolatát!

Ha a testi fittségünk fontos, figyelünk arra, mivel táplálkozunk, miért ne törődnénk pont a párkapcsolatunk egészségével és az egyensúly megőrzésével?

 

Nyújtózzunk tovább bátran, mint ahogy a takarónk ér!

Egyszerűen tudomásul kell vennünk, hogy semmi sincs ingyen: a figyelmünk, a párunk ránk irányuló figyelme, az elköteleződésünk, lojalitásunk sem jár “alanyi jogon”. A “dolgoznunk kell a párkapcsolatunkért” túl izzadtságszagú, merev és zárt kifejezés. Mi nem így gondolkodunk róla.
Ez a program befektetés egy közös jövőbe. A folyamat sokkal jobban hasonlít a színházi élményre, mint az örömtelen munkára. Tartsanak velünk, legyenek a varázslat részesei! Új látomásokat csiholunk, vonzó víziók, csábító ajánlatok mámora vár ránk.
“Show must go on!”

Coaching bérlet a Mentálkapu szolgáltatásaihoz
Okos csomag,
okos választás

165.000 Ft/12 óra

12 hét, heti 1 alkalom a párjával
Komplett szolgáltatáscsomag: tesztek, teljes párkapcsolati diagnózis és RELATIONSHIP POWER program.

Csomagon kívüli,
normál ajánlat

20.000 Ft/óra

Javasolt 5 héten keresztül, heti 1 alkalom a párjával.
5 alkalom 200.000 Ft.
12 alkalom -csomagon kívül- 240.000 Ft.

Okos csomag
megtakarítás

-75.000 Ft

12 hetes csomag választás esetén 75.000 Ft-ot takarít meg ahhoz képest, mintha csomagon kívül venné igénybe ugyanazt az óraszámot.

Relationship
Power
Program

12 alkalommal heti 1 óra párban

Befektetne a jövőjébe?

Budapest, Miskolc, Tatabánya, Szombathely, Veresegyház, Dunakeszi, Kiskőrös, Siófok

 

%d bloggers like this: