Senki se maradjon egyedül a bajban!

Mentális wellness mindenkinek

Nemcsak a pszichológus segít

Mentális wellness és támogatás mindenkinek- azoknak is, akiknek nem telik rá! Ki segítsen a rászoruló embertársain, ha nem mi, a képzett és alaposan kiképzett segítő szakemberek?

Sok tévedés kering arról a köztudatban, hogy a közreműködés, a jó szó, támasz fizetség nélkül jár. A minőségi szó nincs ingyen, mert azt mi se így kaptuk, rengeteget tanultunk érte, feláldoztuk a szabadidőnket, nélkülöztük a szeretteinket, amíg képeztük magunkat. Lemondtunk haszontalanabbnak vélt tárgyakról és örömökről csak azért, hogy megvegyünk egy értelmes szakkönyvet, meghallgassunk egy szaktekintélyt, tanuljunk egy kiváló mestertől.

Egy amatőr, outsider beleszólása, megszakértése, okoskodása, erőszakoskodása se olcsó! A figyelmünkkel fizetnünk érte és a sok balfogást, időveszteséget, kudarcot is állnunk kell valahogy. Bizony, fizetjük a tét nélküli játszadozását, miközben rajtunk, a mi életünkön, sorsunkon próbálkozik.

“DRÁGÁN ADD AZ ÉLETED!”

Csak nemzetközi és egyetemi minőségben képzett szakemberhez forduljunk!

Tanácsadóképzés kezdőtől a mester fokozatig >>

Coaching (ejtsd: kócsing): Tervezői gondolkodásra épülő, stratégiai tanácsadási forma, mentális wellness, jól-létre (wellbeing) irányuló személyes edzés és támogatás.

Kell nekem a coaching?

A coaching jóléti szolgáltatás, ára van, mert mi is sokat fizettünk a tudományosan megalapozott szempontokért, gondolatokért, szakkönyvekért, a tanulmányainkért, gyakorlásért, a praxisunk megalapításáért és az állandó továbbképzésünkért. A minőségi tanácsadás szellemi munka, know how, ugyanolyan termék vagy szolgáltatás, mint bármi más. Mindenkinek éppen akkora szüksége van rá, akár egy falat kenyérre vagy tiszta vízre, ami szintén nincs ingyen.

Az általunk művelt coaching nemzetközi előírásokra épülő tanácsadói tevékenység, standardizált feladatkör, munka és nem baráti fecsegés, okoskodás, befolyásolás, “rávezetés”, irányítás, vagy amatőr kukkolás.

Ha nincs pénzem, egyedül maradtam?

Akik nem tudják megfizetni a magas minőségű tanácsadói munkánkat, ők sem maradhatnak egyedül. A MENTÁLKAPU munkatársai társadalmi felelősségvállalásának jegyében azt vállaljuk, hogy a hozzánk eljuttatott levelét, írásbeli kérdéseit továbbítjuk a MENTÁLKAPU szupervíziós csapat tagjainak, akik erejükhöz mérten igyekeznek válaszolni rájuk.

Szeretettel hívjuk, várjuk Önt is közénk!

Közzétéve: krisztiberzaczy

Nemzetközileg akkreditált mester coach, senior fokozató mediátor-kiképző tréner, derűnagykövet, ontológus és humánprofilozó. Magyar Coachszövetség 2008. kuratóriumi elnöke. Tel.: 06 70 631 33 11

Leave a Reply