Humánprofilozás

humánprofilozás

A humánprofilozás egyfajta humán-röntgen: pontosabb képet kap a munkatársairól, önmagáról, párkapcsolatáról, mint azt képzelte volna. 310-en, azaz több, mint 35.000 karaktert képes azonosítani és a kapott képet tovább élesíteni.
Nem áll meg a diagnózisnál, hanem érdemi válaszokat ad az Ön kérdéseire.

humánprofilozás, business, üzleti, team

Business: üzleti, vezetői, karrier, eredménynövelés humánprofilozás >>

Az eredményekért!

Munkacsoportok, teamek támogatása, vezetői és menedzsmenttámogatás. HP az új HR! Vezetői személyiségtervezés, hatásgyakorlás, toborzás, kiválasztás, csapatépítés, motiválás, jövőkép és perspektívák alakítása, képzéstervezés és megvalósítás, fluktuáció csökkentése, eredményesség növelése.

Miért van rá égetően nagy szüksége?

-NO BULLSHIT!
Tudományos közösségben megmérettetett. Gyakorlatban tesztelt és eredményesen működő, igény szerint testreszabható tesztrendszer.
-Humán-röntgen: pontosabb képet kap a munkatársairól, mint azt szeretné. 310-en, azaz több, mint 35.000 karaktert képes azonosítani és a kapott képet tovább élesíteni.
-Konkrét és személyre szabott javaslatot ad, a munkavállalók számára miért és milyen kompetenciafejlesztést (tanulás, tréning) tart szükségesnek és mi az, ami csak kidobott pénz.
-Pontos ajánlatot tesz arra vonatkozóan is, hogy kell motiválni, nagyobb eredmény elérésére ösztönözni egy-egy munkatársat és mi az, ami jól hangzik ugyan, de teljesen hatástalan lesz.
-Tizedes pontosságú, %-os számértékkel fejezi ki, hogy egy munkacsoport milyen valószínűséggel képes egymással együttműködni és a vezetéssel, illetve a szervezeti kultúrával azonosulni.
-Rejtett konfliktusforrásokat és potenciális konfliktusszituációkat képes előrejelezni.

Szakmai vezető: PhD Dr. Kollár József

Humánprofilozás díja

5 főtől 10% kedvezmény.

humánprofilozás magánéleti, párkapcsolati

Egyéni, magánéleti, párkapcsolati humánprofilozás >>

A jobb életért!

Összeillek-e a párommal? Érdemes-e dolgoznunk a párkapcsolatunkon? Miből adódnak a konfliktusaim? Mi a megoldás a kérdéseimre? Megrekedtem, elakadtam: Miért nem vagyok a helyemen? Újrakezdés, újratervezés. Válaszok a párválasztási gondokra, családi és gyereknevelési nehézségekre. Önismeret és személyiségfejlesztés.

Mit nyer a humánprofilból szerzett tudásával?

-A humánprofil tesztrendszert a Pécsi Egyetem KPV Karán működő Alkalmazott Ontológiai Kutatóintézet fejlesztette ki. Nem félinformációkra vagy hamis állításokra épülő, Facebookra való frázisokat tartalmaz.
-Ez a valódi önismeret. Nagyon pontos képet kap önmagáról és a kapott képet tovább élesíthetjük abban az irányban, ami Önt a leginkább foglalkoztatja vagy amely területen a legtöbb gonddal küzd.
-Konkrét és személyre szabott javaslatot ad, milyen régiókban érdemes fejlesztenie magát, és hol tudja leginkább érvényesíteni a kompetenciáit.
-Pontos ajánlatot tesz arra vonatkozóan is, hogyan változtasson a tervein, cselekvési módjain, viselkedési mintázatain annak érdekében, hogy jobb eredménnyel működjön együtt a környezetével, jobban érezze magát a bőrében.
-%-os számértékkel fejezi ki, hogy párkapcsolata mennyire megalapozott, mennyire számíthat rá hosszabb távon.
-Nagyon sok rejtett konfliktusforrást képes előrejelezni.

Szakmai vezető: Dr. Kollárné Berzáczy Kriszti

Humánprofilozás díja

Bérlet esetén jelentős egyéni kedvezmény.

%d bloggers like this: