Személyes, egyéni vagy párkapcsolati humánprofilozás

A humánprofilozás egyfajta “humán-röntgen”. Pontosabb képet kap önmagáról, párkapcsolatáról, mint azt képzelte volna. Egyetlen teszt is 310-en, azaz több, mint 35.000 karaktert képes azonosítani és a kapott képet tovább élesíteni.
Nem állunk meg a diagnózisnál, hanem a tesztek alapján érdemi válaszokat adunk az Ön kérdéseire.

Humánprofilozás a jobb, élhetőbb, gyümölcsözőbb életért!

Összeillek-e a párommal? Érdemes-e dolgoznunk a párkapcsolatunkon? Miből adódnak a konfliktusaim? Mi a megoldás a kérdéseimre? Megrekedtem, elakadtam: Miért nem vagyok a helyemen? Újrakezdés, újratervezés. Válaszok a párválasztási gondokra, családi és gyereknevelési nehézségekre. Önismeret és személyiségfejlesztés.

Kriszti humánprofilozóst tart

Mit nyer a humánprofilból szerzett tudásával?

-A humánprofil tesztrendszert a Pécsi Egyetem KPV Karán működő Alkalmazott Ontológiai Kutatóintézet fejlesztette ki. Nem félinformációkra vagy hamis állításokra épülő, Facebookra való frázisokat tartalmaz.
-Ez a valódi önismeret. Nagyon pontos képet nyújt önmagáról és a kapott képet tovább élesíthetjük abban az irányban, ami Önt a leginkább foglalkoztatja vagy amely területen a legtöbb gonddal küzd.
-Konkrét és személyre szabott javaslatot ad, milyen régiókban érdemes fejlesztenie magát, és hol tudja leginkább érvényesíteni a kompetenciáit.
-Pontos ajánlatot tesz arra vonatkozóan is, hogyan változtasson a tervein, cselekvési módjain, viselkedési mintázatain annak érdekében, hogy jobb eredménnyel működjön együtt a környezetével, jobban érezze magát a bőrében.
-%-os számértékkel fejezi ki, hogy párkapcsolata mennyire megalapozott, mennyire számíthat rá hosszabb távon.
-Nagyon sok rejtett konfliktusforrást képes előrejelezni.

Humánprofilozás menete

A humánprofilozás 3-5 alkalmat jelent. Ön nem óradíjat fizet, hanem csomagot vásárol, miközben megrendeli a humánprofilozást. Mi történik az egyes találkozásokkor?

  1. 1. alkalom: Előkészítő beszélgetés, ahol megértjük, mi az a kérdés, ami foglalkoztatja Önt, amire választ vár. Hogy próbált eddig segíteni a helyzetén. Milyen egyéni adottságait foghatjuk célba, amikor a megoldást tervezzük.
  2. 2, alkalom: Ön alapteszteket tölt ki.
  3. 3. alkalom: Az első teszteredmények függvényében újabb teszteket küldünk. A tesztek nyelvezete érthető, nem igényel a megválaszolásuk speciális ismereteket vagy előképzettséget. Egy-egy teszt kitöltése általában 10-30 percet vesz igénybe,
  4. 4. alkalom: Tesztek eredményeit együtt dolgozzuk fel, alaposan megbeszéljük, minden pontosító kérdésére választ adunk. A tesztek kezelése a GDPR előírások szerint történik. Értékelés után átadjuk Önnek. Mi semmit sem tárolunk és nem kezelünk a humánprofilozás lezártával.
  5. 5. alkalom: Miután objektíven átlátja a helyzetét és tiszta képet kap az egyéni adottságairól, lehetőségeiről, stratégiát állítunk fel arra vonatkozóan, hogyan veheti sikeresen az Ön előtt álló akadályokat.
  6. Amennyiben szeretné, a konzultációkat pszichológiai tanácsadás vagy coaching keretében folytathatjuk és elkísérhetjük Önt a változás útján. Az 5-12 alkalmas bérletek nagyszerű lehetőséget kínálnak ahhoz, hogy a megfelelő segítséget vegye igénybe. Munkatársaink közül Ön választhat.

Hogy tud bejelentkezni a humánprofilozásra?

Szakmai vezető: Dr. Kollárné Berzáczy Kriszti

Tel.: +36706313311

Humánprofilozás díja. Bérlet esetén jelentős egyéni kedvezmény.

Ha kedve van, Ön is megtanulhatja: Akkreditált humánprofilozó képzés teljeskörű licence-jogokkal.

Önnek ajánljuk még ezt is

Gyermeknevelésről 5 percben Tipszics Adrienn diplomás pedagógus, valamint kids life coach blogja és projektjei.

Szülőcsoport, inkubátor és fészek Furka Krisztina akkreditált, nemzetközi fokozatú coach és köznevelési szakértő programja speciális nevelési igényű gyermekek szülei számára.

Kriszti humánprofilozós személyesen
%d bloggers like this: